Ons assortiment

Navigatie

Van drukkerij tot luxe appartementen: Onze isolatie transformatie in Amersfoort

Recentelijk hebben wij als isolatiebedrijf een opmerkelijke transformatie voltooid: we hebben een oude drukkerij omgebouwd tot twee moderne en geluidsgeïsoleerde appartementen. Deze transformatie was een uitdaging op zich, maar met onze expertise in isolatie hebben we gezorgd voor een buitengewoon resultaat.


Thermisch isoleren platdak

Onlangs hadden we bij deze klant de kans om een uitdagende en boeiende klus uit te voeren, waarbij we Easycell cellulose-isolatie in een platdak mochten inblazen.


Geluidsisolatie voor restaurant Amsterdam

Voor een restaurant in Amsterdam mochten wij materiaal aanleveren voor geluidswerende voorzetwanden en plafond. De opdrachtgever heeft hier gekozen voor onze No-decibel systemen in combinatie met Easycell in het plafond.


Dakisolatie hoogbouw Haarlem

Met toewijding en vakmanschap hebben we met succes het dak van dit drie verdiepingen tellend pand in Haarlem geïsoleerd, waarbij we de uitdagingen van de hoogbouw hebben overwonnen en hebben gezorgd voor een efficiënt en comfortabel leefklimaat voor de bewoners.


Geluidsisolatie clubruimte Amsterdam

Wanneer passie en vakmanschap samenkomen, ontstaan er prachtige projecten die de levenskwaliteit van mensen aanzienlijk kunnen verbeteren.
De clubruimte, die ooit bekend stond om zijn bruisende sfeer en energieke muziek, kampte met een probleem dat veel uitgaansgelegenheden tegenkomen: geluidsoverlast. 

Geinteresseerd?
Neem contact met ons op.

Vestiging Amsterdam:
Zeeburgerpad 74-76
1019 AD Amsterdam
Telefoon: 020 4639057

Vestiging Amersfoort:
Valkestraat 19
3811 KC Amersfoort
Telefoon: 020 6923545

Vraag nu een offerte aan

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: