Ons assortiment

Navigatie

Dakisolatie hoogbouw Haarlem

12 meter hoog

Met toewijding en vakmanschap hebben we met succes het dak van dit drie verdiepingen tellend pand in Haarlem geïsoleerd, waarbij we de uitdagingen van de hoogbouw hebben overwonnen en hebben gezorgd voor een efficiënt en comfortabel leefklimaat voor de bewoners.

Het gebruik van Easycell cellulose vlokken in combinatie met dampopen folie getuigt van onze toewijding aan hoogwaardige isolatieoplossingen die aan de eisen van zowel thermische prestaties als vochtregulatie voldoen.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe innovatieve isolatiematerialen en professionele expertise kunnen samenkomen om een duurzamere en comfortabelere woonomgeving te creëren, zelfs in complexe situaties zoals hoogbouw.

Foto’s

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057. Vraag u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan Bel naar Easycell

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: