Ons assortiment

Navigatie

Herroepingsrecht en retourneren van de bestelde goederen.

U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om kenbaar te maken, zonder opgave van reden, dat u van de koop afziet. Producten uit de sale zijn uitgesloten. U kunt dit kenbaar maken door ons via mail of telefoon hierover te informeren, of u kunt het Europees modelformulier voor herroeping (zie onderaan deze pagina) hiervoor gebruiken maar dat is niet verplicht. Het herroepingsrecht geldt slechts t.a.v. van consumenten, zakelijke klanten zijn uitgesloten.

Download hier het formulier herroepingsrecht

Vervolgens dient u binnen een nieuwe periode van 14 dagen het product te retourneren. Nadat wij de goederen terug hebben ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De retour verzendkosten zijn voor uw rekening. U kunt ook gebruik maken van onze ophaalservice, maar dan worden deze kosten (minimum € 75,- exclusief BTW) in mindering gebracht op uw creditnota.

Gelieve altijd telefonisch contact met ons op te nemen als u uw producten wenst te retourneren. Zodat wij de juiste retour oplossing voor u kunnen vinden.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: