Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie clubruimte Amsterdam

Extreme wand en plafond isolatie

Wanneer passie en vakmanschap samenkomen, ontstaan er prachtige projecten die de levenskwaliteit van mensen aanzienlijk kunnen verbeteren.
De clubruimte, die ooit bekend stond om zijn bruisende sfeer en energieke muziek, kampte met een probleem dat veel uitgaansgelegenheden tegenkomen: geluidsoverlast. Omringende gebouwen en bewoners klaagden steeds vaker over het geluid dat uit de clubruimte ontsnapte. Dit zette de eigenaren ertoe aan om een oplossing te vinden die het beste van beide werelden zou bieden – een levendige, sfeervolle clubruimte zonder de verstoring van omgevingsgeluid.

Foto’s

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057. Vraag u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan Bel naar Easycell

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: