Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie voor restaurant Amsterdam

Plafond- en wandisolatie

Een restaurant is niet alleen een plek waar mensen samenkomen om van heerlijke gerechten te genieten, maar het is ook een omgeving waar gasten comfortabel willen praten, ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. Een van de uitdagingen waarmee restaurants kunnen worden geconfronteerd, is geluidsoverlast.
Voor dit restaurant in Amsterdam mochten wij materiaal aanleveren voor geluidswerende voorzetwanden en het plafond.

Voorbereiding

Nadat we werden benaderd door de restaurant eigenaar met de vraag om isolatiematerialen aan te leveren voor een verbetering van hun eetgelegenheid, gingen we met enthousiasme en toewijding aan de slag. Onze eerste stap was om een diepgaand begrip te krijgen van de specifieke isolatiebehoeften en -doelen. Dit omvatte een grondige analyse van de geluidsomgeving, structurele kenmerken en de gewenste prestaties.

Vervolgens selecteerden we zorgvuldig de juiste isolatiematerialen op basis van onze expertise en de vereisten van het project. We kozen voor de No-decibel voorzetwand- en plafondsystemen

Het plafond

Foto’s

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057. Vraag u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan Bel naar Easycell

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: