Ons assortiment

Navigatie

Thermisch isoleren platdak

Easycell in het dak

Als isolatiebedrijf staan we altijd klaar om onze klanten te helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun woningen en gebouwen ongeacht de grootte van de klus. Onlangs hadden we bij deze klant de kans om een uitdagende en boeiende klus uit te voeren, waarbij we Easycell cellulose-isolatie in een platdak mochten inblazen.

Na het isoleren van het dak, brachten we een dampregulerende folie aan tegen het plafond. Deze folie is essentieel om vochtproblemen te voorkomen en zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal droog blijft, wat de isolerende eigenschappen ten goede komt.

Tot slot hebben we een laag gipsplaten stevig aan het plafond geschroefd. Dit creëert niet alleen een nette afwerking, maar zorgt er ook voor dat de isolatie op zijn plaats blijft en beschermd wordt tegen beschadigingen.

Foto’s

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057. Vraag u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan Bel naar Easycell

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: