Ons assortiment

Navigatie

EasyPearl is het meest effectief tegen vocht

Doormiddel van kruipruimte isolatie met EasyPearl ervaart u een warm en comfortabel gevoel in uw woning.

Veel woningen met een kruipruimte in Nederland hebben last van vocht in de kruipruimte. Dat dit noch voor uw huis als uw gezondheid goed is mag duidelijk zijn. Naast het feit dat onze witte parel goed is voor het milieu, is dit ook de meest effectieve isolatie oplossing voor het vocht in uw kruipruimte.

De witte EasyPearl zorgt ervoor dat het condenspunt wat in de kruipruimte ontstaat, wordt verlegd. Niet meer de onderkant van de vloer van het huis is het condenspunt, maar de onderkant van de EasyPearl is het condenspunt geworden.

Met andere woorden het vocht verdwijnt onder de witte EasyPearl. Nu kan het vocht geen schade meer aanrichten. Doordat de witte EasyPearl geen vocht absorbeert, zal het water er nooit bovenuit kunnen komen.

Doordat er 20 cm tussen de witte EasyPearl en de onderkant van de balk van de vloer zit, blijft de ventilatie gegarandeerd. Hierdoor ontstaat direct een schoner binnen klimaat.

Door de isolatie zal vanaf nu de temperatuur tot wel 4 graden stijgen in de kruipruimte, ook ervaart u een warm en comfortabel gevoel in uw woning.

Mocht het grondwaterniveau in de kruipruimte toenemen, dan zullen de witte EasyPearl parels stijgen. Het vocht zal altijd onder de witte EasyPearl blijven! Last van opkomend vocht behoort vanaf nu tot het verleden. Kortom de perfecte manier om uw kruipkelder of kruipruimte te isoleren.

Easypearl kopen

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057. Vraag u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan Bel naar Easycell

Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: