Ons assortiment

Navigatie

Zelf kruipruimte isoleren

U kunt gemakkelijk zelf uw kruipruimte isoleren met behulp van de witte parels van Easycell. Veel mensen met een woning met een kruipruimte kampen met een vochtprobleem. De kruipruimte is vaak een erg vochtige ruimte. Dit is voor zowel u als uw huis niet gezond. Daarom is het belangrijk om uw kruipruimte goed te isoleren, en dit kunt u gemakkelijk zelf doen!

Zelf uw kruipruimte isoleren met EasyPearls van Easycell

Zelf uw kruipruimte isoleren, hoe pakt u dat aan? Met EasyPearls is dat helemaal niet moeilijk. Deze witte parels zijn goed voor het milieu en vormen een uitstekende isolatie oplossing voor het vocht in uw kruipruimte. Door deze witte parels namelijk toe te voegen in uw kruipruimte, ligt het condenspunt niet meer op de onderkant van de vloer van het huis, maar op de onderkant van de parels. De parels zelf nemen dan ook geen vocht op, waardoor het water er nooit bovenuit zal komen. Er wordt aangeraden om een laag van 20 centimeter aan te leggen. Hierdoor is de ventilatie gegarandeerd en ontstaat direct een schoner binnenklimaat. Hierdoor zal de temperatuur in uw kruipruimte tot wel 4 graden stijgen, waardoor u ook een warm en comfortabel gevoel in de rest van uw woning ervaart.

EasyPearls aanschaffen in de webshop

U wilt graag zelf uw kruipruimte isoleren. Hiervoor kunt u in de webshop van Easycell gemakkelijk onze EasyPearls aanschaffen. Om zelf uw kruipruimte te isoleren met deze parels, heeft u ook een inblaasmachine nodig. Deze kunt u huren bij Easycell. Mocht u nog vragen hebben over het gebruik of het bestellen van deze witte parels, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: