Ons assortiment

Navigatie

Isolatiekorrels kopen

Bij Easycell kunt u speciale isolatiekorrels kopen. Deze zijn voornamelijk geschikt voor warmte-isolatie voor in de kruipruimte. Het is met deze isolatiekorrels erg gemakkelijk om zelf uw kruipruimte te isoleren. Het isoleren van kruipruimtes is verstandig, gezien deze erg gevoelig zijn voor vocht. Door uw kruipruimte te isoleren met isolatiekorrels, heeft vocht geen kans meer.

photo of girls wearing dress while holding hands

Isolatiekorrels kopen om uw kruipruimte mee te isoleren

Wilt u dus isolatiekorrels kopen om uw kruipruimte mee te isoleren? Dan heeft u ook een inblaasmachine nodig. Deze kunt u gemakkelijk huren in onze webshop. Ook is het mogelijk om zelf een inblaasmachine aan te schaffen. Met de inblaasmachine kunt u eenvoudig de isolatiekorrels over de vloer van uw kruipruimte spuiten. Een dikte van ongeveer 20 centimeter is hierbij voldoende. Deze korrels zorgen ervoor dat het aanwezige vocht in de kruipruimte niet meer tegen de onderzijde van de vloer condenseert, maar tegen het isolatiemateriaal. Dit zorgt voor een energiebesparing die kan oplopen tot wel 15% en een stijging van wel 4 graden Celsius! Ook voeren de isolatiekorrels de waterdamp uit de woning naar buiten af.

Isolatiekorrels kopen bij Easycell

Bent u overtuigd van de kracht van de isolatiekorrels van Easycell, dan kunt u deze gemakkelijk kopen in onze webshop. U bent binnen één dag klaar met het isoleren van uw kruipruimte! Mocht u nog vragen hebben over het kopen van isolatiekorrels, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: