Ons assortiment

Navigatie

Vloerisolatie geluidsoverlast

Vloerisolatie in uw woning kan voorkomen dat er geluidsoverlast ontstaat. Het is natuurlijk niet prettig als u last heeft van geluid van uw onderburen, of als zij last hebben van uw geluid. Easycell biedt uitstekende isolatie-oplossingen om geluidsoverlast te voorkomen. Of het nu gaat om contactgeluid, het geluid van bijvoorbeeld voetstappen en het schuiven van stoelen, of om luchtgeluid, het geluid van stemmen en radio of televisie.

photo of girls wearing dress while holding hands

Vloerisolatie om geluidsoverlast bij de buren te voorkomen

Er zijn veel verschillende manieren van vloerisolatie. Gezien elke woning en situatie anders is, komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de juiste vorm van vloerisolatie om geluidsoverlast te voorkomen. Gaat het voornamelijk om contactgeluid, dan zijn de wollige vlokken van Easycell een goede oplossing. Deze worden onder lage druk in de ruimte onder uw vloer geblazen, waardoor een gecontroleerde en gelijkmatige afgifte plaatsvindt. Daarnaast kan ook gekozen worden voor een geluidsisolerende ondervloer, dit wordt voornamelijk gedaan bij overlast door luchtgeluid. Welke ondervloer gekozen moet worden, hangt af van verschillende aspecten in uw woning. Wij adviseren u hier graag over.

Contact met ons opnemen

Wilt u graag wat doen aan geluidsoverlast, bijvoorbeeld door vloerisolatie te laten aanleggen? Neem dan contact op met Easycell. Wij adviseren u graag en zorgen voor uitstekende vloerisolatie. U kunt online een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: