Ons assortiment

Navigatie

Plat dak isoleren tegen warmte

Een plat dak moet u goed laten isoleren tegen warmte. Woningen met een plat dak verliezen in de winter namelijk veel warmte en in de zomer veel koelte. Met de producten van Easycell kunt u uw plat dak goed isoleren tegen het verlies van warmte of koelte. Dit kan gedaan worden zonder het verrichten van ingewikkelde verbouwingen; slechts met een simpele ingreep kunt u uw plat dak isoleren tegen warmte.

photo of girls wearing dress while holding hands

Uw plat dak isoleren tegen warmte met de producten van Easycell

U wilt graag in de winter de warmte in huis behouden, en in de zomer natuurlijk de koelte. Heeft u een plat dak, dan kan het isoleren tegen het verlies van warmte of koelte lastig zijn. Om een huis met een plat dak goed te isoleren, moet er eerst een vochtprobleem opgelost worden. Per huishouden wordt tot wel 15 liter vocht geproduceerd, wat allemaal de woning wil verlaten en dus zal stijgen. Doordat het stijgt, koelt het af en wordt het condens. Dit kan in de houten constructie gaan zitten en rot en schimmel veroorzaken. Door gebruik te maken van onze dampremmende Starvap folie, wordt dit voorkomen. Deze folie past zich aan aan de luchtvochtigheid van dat moment. Voor optimale dakisolatie kunt u achter deze folie onze hoogwaardige Easycell vlokken plaatsen. Dit kunt u doen, of laten doen, met gebruik van een inblaasmachine die onder lage druk de Easycell vlokken gelijkmatig verspreidt. Na het aanbrengen van deze folie en onze vlokken, zult u direct een zeer aangename temperatuur door het hele huis ervaren. Vraag voor meer informatie een offerte aan of bel naar 020-4639057.

Meer weten

Wij komen graag bij u kijken naar de huidige situatie en adviseren u graag over de juiste vorm van geluidsisolatie voor uw woning. U kunt online een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: