Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Plafondisolatie geluid

Voor plafondisolatie tegen geluid heeft u goed isolatiemateriaal nodig. De beste keuze is dan Easycell. De wollige vlokken van Easycell zijn namelijk niet alleen uitstekend voor geluidsisolatie, maar ook voor warmte-isolatie. De vlokken van Easycell houden warmte binnen en geluid buiten! Daarnaast is het aanbrengen van plafondisolatie tegen geluid met Easycell zo gedaan. Er komen geen ingewikkelde verbouwingen aan te pas; de klus is vaak binnen één dag geklaard.

De juiste plafondisolatie tegen geluid

Heeft u veel last van geluid van uw onderburen of bovenburen? Of zij van geluid vanuit uw woning? Dit kan komen door de holle ruimtes tussen uw vloer en het plafond van de onderburen, of de vloer van uw bovenburen en uw plafond. Als deze holle ruimte niet geïsoleerd is, werkt deze als een klankkast en zal luchtgeluid versterkt klinken voor de bewoners van aangrenzende woningen. Door deze holle ruimtes te isoleren met Easycell wordt de klankkastvorming teniet gedaan. Deze wollige vlokken worden middels een inblaasmachine ingeblazen in de holle ruimte. Dit wordt gedaan onder lage druk, zodat de wollige vlokken gelijkmatig verspreid worden. Zo ontstaat optimale plafondisolatie tegen geluid.

Een verlaagd plafond aanbrengen

Heeft u voornamelijk last van contactgeluid van de bovenburen? Dan is gewone plafondisolatie tegen het geluid vaak niet genoeg. Het kan dan nodig zijn om een verlaagd plafond aan te brengen. Dit kunnen wij doen met speciale geluidsdempertjes die deze lage tonen opvangen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren over de juiste vorm van plafondisolatie tegen het geluid waar u last van heeft. Hiervoor kunt u online een offerte aanvragen of bellen naar 020-4639057.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db01a526f5422388b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore