Ons assortiment

Navigatie

Plafond isolatie warmte

Zit u te denken aan plafond isolatie om de warmte in uw huis te houden? Neem dan contact op met Easycell. Easycell biedt u namelijk wollige vlokken ter isolatie van uw plafond, vloer of muren. Deze wollige vlokken isoleren 30% beter dan andere methodes en zijn goedkoper dan andere materialen, bij dezelfde isolerende waarde. Binnen één dag is uw plafond geïsoleerd, zonder ingrijpende verbouwing.

photo of girls wearing dress while holding hands

Plafond isolatie met de wollige vlokken van Easycell om de warmte in huis te houden

In de winter wilt u natuurlijk dat het lekker warm in huis is. Echter stijgt warme lucht op, en als uw plafond niet voldoende is voorzien van isolatie, verlaat de warmte al snel het huis. Dit is ook niet gunstig voor uw energieverbruik. De vlokken van Easycell worden onder lichte druk ingeblazen in de ruimte tussen uw plafond en de vloer van de verdieping erboven. Op deze manier ontstaat er een gelijkmatige laag die over de hele ruimte verdeeld is. Er wordt voldaan aan internationaal erkende certificaten van onafhankelijke instanties, zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Zelf uw plafond isoleren

U kunt gemakkelijk zelf de plafond isolatie in uw woning aanbrengen, om de warmte in huis te houden. Alles wat u nodig heeft zijn Easycell wollige vlokken en een inblaasmachine. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uitgebreide handleidingen. U kunt uw plafond natuurlijk ook door ons laten isoleren. U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen of bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: