Ons assortiment

Navigatie

Muur isoleren tegen geluid

Uw muur isoleren tegen geluid met de wollige vlokken van Easycell

Muren werden vroeger veel dunner gebouwd dan nu. Dit kan resulteren in geluidsoverlast van u naar uw buren en andersom. Hiervoor biedt Easycell verschillende oplossingen. Omdat wij weten dat elke situatie en woning weer anders is, bieden wij altijd oplossingen op maat. Voor iedere situatie hebben wij onzichtbare akoestische oplossingen voor het creëren van rust. Zo kunnen er akoestische voorzetplaten geplaatst worden of kunnen de wollige vlokken van Easycell achter de muur gespoten worden. Dit gebeurt met een inblaasmachine; met lage druk worden de wollige vlokken verspreidt zodat alles gelijkmatig terechtkomt. Daarnaast zijn er nog diverse andere mogelijkheden om een muur te isoleren tegen geluid. We komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen en u te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Binnen één dag maken wij uw muur geluidsdicht.

Bestel uw producten voor muurisolatie in onze webshop

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan isolatiemateriaal. Zo kunt u de nodige producten voor warmte- en geluidsisolatie aanschaffen, maar ook gereedschappen en afdichtingsmiddelen. En wilt u de inblaasmachine huren? Deze vindt u ook in onze webshop. Houd er wel rekening mee dat wij de inblaasmachine alleen in de regio van Amsterdam bezorgen. Heeft u de gewenste producten in uw winkelwagentje geplaatst? Dan kunt u veilig afrekenen via iDEAL. Plaatst u de bestelling voor 15:00 uur? Dan kunt u deze de volgende dag al in huis verwachten.  

Vraag een offerte aan of bestel online de nodige materialen voor muurisolatie

Wilt u uw muur isoleren tegen geluid? U kunt eenvoudig op onze website uitrekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Daarna kunt u een offerte aanvragen  of contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057Wij helpen u graag verder en adviseren u over de juiste manier om uw muur geluidsdicht te maken. In onze webshop vindt u tevens diverse materialen voor muurisolatie. Van geluidswerende voorzetwanden tot isolatieplaten en van de Easycell vlokken tot rubberen platen. Oftewel, alles voor muurisolatie.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: