Ons assortiment

Navigatie

Isoleren voorzetwand

Het isoleren van uw muren kan gedaan worden met behulp van een akoestische en onzichtbare voorzetwand van Easycell. Heeft u veel last van geluid van uw naaste buren, of van buitenaf? Dan is het een slimme keuze om te investeren in goede isolatie. Zo kunnen zowel u als uw buren weer comfortabel en zonder irritaties wonen. Het plaatsen van een voorzetwand van Easycell om uw muren te isoleren behoeft geen ingewikkelde verbouwingen; de klus kan zelfs al binnen één dag geklaard zijn.

photo of girls wearing dress while holding hands

Isoleren van uw muren met een akoestische voorzetwand

Vroeger werden er veel huizen en andere woningen gebouwd met dunne muren. Er werd toentertijd heel anders gedacht over isolatie dan nu. Deze dunnere muren veroorzaken vaak overlast van u naar uw buren en andersom. Dit kan irritaties opwekken, maar gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen. Bijvoorbeeld door uw muren te isoleren met een voorzetwand. Elke woning en elke situatie is anders, daarom komen wij graag bij u kijken en luisteren, zodat we u kunnen adviseren over de juiste manier van isoleren. Dit kan met een voorzetwand zijn, maar dit kan ook middels een andere manier zijn.

Een voorzetwand tegen isolatie van geluid binnen één dag geplaatst

Wist u dat er al voorzetwanden zijn vanaf 61 mm dik? Deze voorzetwand voor geluidsisolatie is opgebouwd uit muurdempers die op de bestaande muur gemonteerd kan worden. Maar hoe plaatst u de voorzetwand voor isolatie tegen geluid? Dat leggen wij graag in stappen voor u uit:

  • Per m² monteert u 3 stuks tegen de muur;
  • U klikt hier eenvoudig het Omega profiel in;
  • Breng 2 cm dikke isolatieplaat tussen de Omega profielen aan;
  • De 2mm dikke rubberlaag brengt u door middel van nietjes, lijm of schroeven aan;
  • Nu is het tijd om de 15 mm dikke gipsplaat te monteren. Let op dat de gipsplaten op een strook bouwvilt gemonteerd worden.

U bestelt eenvoudig de voorzetwand tegen geluidsisolatie in onze webshop. Plaatst u de bestelling voor 15:00 uur? Dan kunt u uw bestelling de volgende werkdag al in huis verwachten. Na het plaatsen van de voorzetwand tegen geluidsisolatie in het winkelmandje betaalt u veilig via uw eigen bank.

De juiste oplossing

Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden, zodat er weer rust in huis gecreëerd wordt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw privacy. Of dat nu betekent dat u moet isoleren met een akoestische voorzetwand, of met ander materiaal; wij zorgen voor de beste oplossing voor uw situatie. Kunt u hulp gebruiken bij het plaatsen van de voorzetwand voor geluidsisolatie? Of heeft u een andere vraag? U kunt ons eenvoudig bereiken via het telefoonnummer 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: