Ons assortiment

Navigatie

Inblaasmachine isolatie huren

U kunt een inblaasmachine voor de isolatie van uw dak, vloer of plafond huren bij Easycell. Vooral woningen met een plat dak of met een schuine kap verliezen in de winter veel warmte en in de zomer veel koelte. Om deze warmte en koelte te kunnen behouden, moet het vochtprobleem van binnenuit opgelost worden. U kunt uw woning dan voorzien van Starvap folie. Deze beschermt de houten constructie van uw dak. Het is een ademende, slimme folie die zich aanpast aan de luchtvochtigheid van dat moment. Het is daarnaast belangrijk om achter de Starvap folie onze Easycell vlokken te plaatsen, voor een optimale dakisolatie. Dit doet u door kleine vulgaatjes te maken met een inblaasmachine voor de isolatie van uw dak; deze kunt u huren bij Easycell.

Een inblaasmachine voor de isolatie van uw dak huren bij Easycell

U wilt natuurlijk graag uw dak goed isoleren, zodat u het in de winter lekker warm heeft en in de zomer heerlijk koel. U heeft hier niet alleen de speciale Starvap en Easycell vlokken voor nodig, maar ook een inblaasmachine. Deze inblaasmachine voor de isolatie van uw dak kunt u gemakkelijk huren bij Easycell. Deze komt met een handige gebruiksaanwijzing waardoor het gemakkelijk is om de inblaasmachine te gebruiken. Wilt u graag de inblaasmachine huren voor de isolatie van uw dak, vloer of plafond? Deze kunt u dan bestellen in onze webshop.

Meer weten

Wij komen graag bij u kijken naar de huidige situatie en adviseren u graag over de juiste vorm van geluidsisolatie voor uw woning. U kunt online een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: