Ons assortiment

Navigatie

Geluidswerende ondervloer

Een geluidswerende ondervloer kan ervoor zorgen dat luchtgeluid niet getransporteerd wordt naar nabij gelegen woningen; zowel onder u als naast u. Easycell biedt u diverse geluidswerende ondervloeren. Elke woning is natuurlijk anders en elke situatie behoeft een andere geluidswerende ondervloer. Easycell kan uw woning isoleren zonder ingrijpende verbouwing.

photo of girls wearing dress while holding hands

Een geluidswerende ondervloer van Easycell

In veel huizen in grootstedelijke gebieden zijn holle ruimtes te vinden, bijvoorbeeld tussen het plafond en de hoger gelegen vloer. Deze holle ruimtes werken vaak, als ze niet geïsoleerd zijn, als een klankkast. Door deze holle ruimtes te voorzien van een laag van onze wollige vlokken, zal het wooncomfort direct toenemen. Naast dat u veel minder last heeft van omgevingsgeluid, zal uw woning qua temperatuur ook comfortabeler zijn. We bieden diverse geluidswerende ondervloeren van 7dB tot 16dB. We adviseren u graag over de juiste ondervloer voor uw woning. De oplossingen zijn eindeloos binnen dit gamma.

De voordelen van onze wollige vlokken

De wollige vlokken van Easycell die gebruikt worden als geluidswerende ondervloer en isolatie in muren en plafonds, bieden diverse voordelen. Zo zijn ze milieuvriendelijk en brandwerend, maar ook goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolerende waarde. Daarnaast isoleren deze vlokken tot 30% beter dan andere methodes. Bent u overtuigd? Dan adviseren de experts van Easycell u graag over de juiste geluidswerende ondervloer voor uw woning en situatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057of door online een offerte aan te vragen.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: