Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie vloer appartement

Hebben uw onderburen aangegeven dat zij last hebben van geluid vanuit uw appartement, dan is het een slimme keuze om eens te kijken naar de mogelijkheden voor geluidsisolatie van de vloer in uw appartement. Easycell biedt u diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten geluidsoverlast. Geven uw onderburen aan dat zij u voornamelijk horen lopen en schuiven met stoelen? Dan gaat het om contactgeluid. Gaat het eerder om stemgeluid en geluid van de televisie of radio? Dan gaat het om luchtgeluid. In beide gevallen is geluidsisolatie van de vloer in uw appartement een goede oplossing. U kunt verder leven zoals u dat altijd al deed, zonder dat uw buren er last van hebben. Zo kunt u beiden weer comfortabel wonen!

Geluidsisolatie voor de vloer van uw appartement

Denkt u dat geluidsisolatie van de vloer van uw appartement de oplossing is? Dan is het verstandig om te kiezen voor de cellulosevlokken van Easycell. Deze hebben namelijk diverse voordelen. Zo is er geen ingrijpende verbouwing voor nodig; de geluidsisolatie van de vloer in uw appartement is in één dag geregeld! Het is daarnaast goedkoper dan andere materialen, bij dezelfde isolerende waarde. Het isoleert zelfs 30% beter dan andere methodes.

Het aanbrengen van geluidsisolatie

Geluidsisolatie van de vloer van uw appartement is zo geregeld. Door middel van een inblaasmachine, ook te huren en te kopen bij Easycell, worden de cellulosevlokken gelijkmatig en onder lage druk ingeblazen onder uw vloer. Dit kunt u zelf doen, maar ook laten doen door onze experts. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen of bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: