Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie muren materiaal

Of u nu op zoek bent naar geluidsisolatiemateriaal voor uw dak, vloer of muren, Easycell beschikt over een breed assortiment aan isolatiemateriaal. Bekijk ons assortiment online of kom langs bij een van onze verkooppunten die door heel Nederland verspreid zijn. Wij bieden diverse onzichtbare akoestische oplossingen om uw vloer, plafond en muren geluidswerend te maken. Heeft u bijvoorbeeld veel last van geluiden die afkomstig zijn van uw buren, of hebben uw buren juist last van geluiden vanuit uw woning? Dan is muurisolatie de juiste oplossing. Zo kunnen zowel u als uw buren weer comfortabel wonen, zonder last van elkaar te hebben.

woman walking behind toddler

Welk isolatiemateriaal is geschikt voor de muren van uw woning?

Vroeger werden veel woningen gebouwd met dunne muren. Er werd niet veel nagedacht over isolatie en de gevolgen als er niet goed geïsoleerd werd. Hierdoor hebben veel woningen dunne muren tussen de eigen woning en die van de buren. Omdat elke woning, en daarmee elke situatie anders is, komen wij van Easycell bij u langs om de situatie te bekijken en te onderzoeken. We adviseren u vervolgens graag over de juiste manier en het juiste materiaal voor de geluidsisolatie van uw muren. Zo wordt er vaak gekozen voor akoestische voorzetwanden of het inblazen van de wollige Easycell vlok.

Kies het juiste isolatiemateriaal voor uw dak

Wanneer u bovenburen heeft, kan het zijn dat u last heeft van bijvoorbeeld voetstappen of ander geluid. Dit komt omdat er een holle ruimte is tussen uw plafond en de vloer van de bovenburen. Deze holle ruimte kan gevuld worden met Easycell. Ons isolatiemateriaal voor het dak wordt in de holle ruimte geblazen zonder van alles te moeten verwijderen. Het isolatiemateriaal is geluiddempend en vormt zich eenvoudig om de bestaande leidingen heen wat hierdoor direct geïsoleerd is.

Easycell voor een verdiepingsvloer

Uiteraard is het geluidsisolatiemateriaal ook geschikt in de verdiepingsvloer of ondervloer. Breng de gewenste dikte eenvoudig aan totdat het resultaat wat u voor ogen heeft bereikt is. Het isolatiemateriaal is geluiddempend en zorgt ervoor dat er geen tochtlekken ontstaan. Is uw vloer al geïsoleerd, maar bent u niet tevreden met het huidige resultaat? Ook dan komen onze professionele monteurs graag bij u langs. Wij kijken nauwkeurig naar de dikte van het huidige materiaal, waar het precies geplaatst is en welk materiaal gebruikt is. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen met een passende oplossing.

Isolatiemateriaal dat geluiddempend is online bestellen

In onze webshop heeft u ruime keuze aan isolatiemateriaal dat geluiddempend is. Kies bijvoorbeeld uit de Easycell vlokken in een grote of kleine verpakking of ga voor de rubber granulaat matjes voor bijvoorbeeld onder de wasmachine of droger. Zoekt u een goede ondervloer van goed isolatiemateriaal dat geluid tegenhoudt? Kiest u dan voor de dempende ondervloer TriACUSTIC35. U plaatst eenvoudig uw gewenste producten in het winkelmandje waarna u veilig online kunt betalen via iDEAL. Plaatst u een bestelling voor 15:00 uur? Dan heeft u de producten de volgende werkdag al in huis. Ontvangt u de producten liever op een andere dag? U kunt dit gewoon aangeven bij het plaatsen van de bestelling. Haalt u liever de bestelling zelf op in ons magazijn in Amsterdam? Ook dat is mogelijk!

Waarom voor Easycell kiezen?

Na jarenlange ervaring hebben wij de nodige ervaring opgedaan die wij graag in praktijk brengen. Al sinds 1999 verkopen wij de Easycell isolatievlokken wat een duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal is. Het materiaal is zeer geschikt als geluidisolatie van muren, vloeren en plafonds. Easycell maakt wonen comfortabel en geeft u de mogelijkheid om te besparen op energiekosten. Ontvangt u graag advies over het inblazen van de isolatievlokken? Laat het ons vooral weten.

Binnen één dag een goed geïsoleerde ruimte

Nadat het juiste geluidsisolatiemateriaal voor uw vloer, dak of muren gekozen is, kan er begonnen worden met isoleren. Dit vereist bij ons nooit een ingewikkelde verbouwing; binnen één dag is het al geregeld! Dat is wel zo prettig. Wilt u graag weten welk geluidsisolatiemateriaal het beste is voor de geluidsisolatie van uw muren, dak of vloer, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 020-4639057. U kunt ook online alvast bereken hoeveel isolatiemateriaal u nodig zal hebben voor de ruimte die u wilt isoleren.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: