Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie huis

De geluidsisolatie van uw huis maakt u in orde met de wollige vlokken van Easycell. Deze zijn namelijk te gebruiken voor zowel plafond- als vloerisolatie en bieden diverse voordelen. Zo is er bij isolatie met deze vlokken geen ingewikkelde verbouwing nodig. Binnen één dag is uw woning geïsoleerd met de wollige vlokken van Easycell! Daarnaast zijn deze vlokken brandwerend en milieuvriendelijk en zijn ze goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolerende waarde.

photo of girls wearing dress while holding hands

Geluidsisolatie in huis met de wollige vlokken van Easycell

U wilt graag uw huis voorzien van geluidsisolatie. Dit kan zijn omdat u bijvoorbeeld last heeft van geluid van uw naaste, boven- of onderburen, maar ook omdat zij wellicht last hebben van geluid vanuit uw woning. Tussen uw vloer en het plafond van de onderburen zitten vaak holle ruimtes. Als deze niet geïsoleerd zijn, wat vaak ook niet het geval is, werken ze als klankkast en kan voornamelijk luchtgeluid nog harder doorklinken in aangesloten woningen. Door deze holle ruimtes in te blazen met de wollige vlokken van Easycell, is dit verleden tijd.

Zelf isoleren of laten isoleren

Als u uw huis wilt voorzien van geluidsisolatie, kunt u dat met de wollige vlok van Easycell ook zelf doen. U kunt dit isolatiemateriaal aanschaffen in onze webshop. Hiervoor heeft u ook een inblaasmachine nodig; deze kunt u bij ons huren of kopen. Hiermee kunt u met lage druk de vlokken inblazen in de te isoleren ruimte, waardoor de vlokken gelijkmatig verdeeld worden. Dit kunt u natuurlijk ook laten doen door de experts van Easycell. Hiervoor kunt u online een offerte aanvragen of contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: