Ons assortiment

Navigatie

Geluidsisolatie houten vloer

Wilt u graag weten wat er komt kijken bij geluidsisolatie als u een houten vloer heeft? En welk materiaal u daar het best voor kunt gebruiken? Dan zit u bij Easycell goed. Met onze wollige vlok die onder lage druk wordt ingeblazen, kan luchtgeluid goedkoop, makkelijk en snel geëlimineerd worden. Doordat onze wollige vlok onder lage druk wordt ingeblazen, vindt er een gecontroleerde afgifte plaats in de holle ruimte; overal zal gelijkmatig geïsoleerd worden.

photo of girls wearing dress while holding hands

Geluidsisolatie bij een houten vloer: de wollige vlokken van Easycell

Voor geluidsisolatie in het geval van een houten vloer, kan gekozen worden voor een geluidsisolerende ondervloer. Op welke manier de isolatie kan worden geïmplementeerd, hangt bijvoorbeeld af van de al aanwezige isolatie in de ruimte. We adviseren u graag en kijken graag samen met u welke ondervloer of zwevende dekvloer het beste resultaat geeft in uw ruimte. Bij isolatie met de wollige vlok van Easycell profiteert u van verschillende voordelen. Het is allereerst goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolerende waarde. Daarnaast is het brandwerend, milieuvriendelijk en isoleert het 30% beter dan andere methodes. Binnen één dag is de isolatie gereed, zonder dat daarbij een ingrijpende verbouwing komt kijken. Bij de geluidsisolatie van een houten vloer kan ook gebruik gemaakt worden van Cempanel platen.

Isolatie van luchtgeluid

Bij de geluidsisolatie met een houten vloer, gaat het vooral om de isolatie van luchtgeluid. Luchtgeluid omvat onder andere stemmen, muziek en TV; voornamelijk hoge tonen die makkelijk weg te nemen zijn met Easycell isolatie. Hier wordt uw huis niet alleen comfortabeler van, maar ook behaaglijker! Heeft u interesse in geluidsisolatie van uw houten vloer, neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-4639057U kunt ook gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: