Ons assortiment

Navigatie

Gehorig huis isoleren

Heeft u een erg gehorig huis, en wilt u deze graag laten isoleren? Dan kunt u terecht bij Easycell. Met de isolatiematerialen van Easycell zorgt u ervoor dat uw huis niet langer gehorig is en wordt geluid gedempt; zowel contactgeluid als luchtgeluid en geluid van de buren.

young ethnic woman trying to work at home with active children

Een gehorig huis isoleren met Easycell

Er zijn verschillende soorten geluid. Bij contactgeluid gaat het om voetstappen of speelgoed op de vloer. Luchtgeluid zijn stemmen en geluid van bijvoorbeeld de televisie of radio. Dan is er daarnaast ook nog flankerend geluid; geluid vanuit de buren en van buiten. Heeft u last van deze vormen van geluidsoverlast, en wilt u uw gehorige huis eens isoleren? Dit kan op verschillende manieren met de wollige vlokken van Easycell:

  • Plafond isolatie: de klankkast tussen de ondervloer en het plafond van de onderburen wordt geïsoleerd. Het kan bij contactgeluid nodig zijn om een verlaagd plafond aan te brengen die wordt aangebracht met de speciale geluidsdempertjes van Easycell, zodat uw huis weer stil wordt;
  • Vloer isolatie: de wollige vlok van Easycell wordt onder lage druk onder uw vloer gespoten voor een gecontroleerde afgifte;
  • Muur isolatie: oude, dunne muren kunnen geïsoleerd worden met akoestische voorzetwanden. Voor elke situatie wordt een oplossing op maat geboden.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Als u graag een gehorig huis wilt isoleren, maar niet goed weet hoe u dit moet aanpakken, dan kunt u contact opnemen met Easycell. Wij vertellen u graag hoe uw gehorige huis het best geïsoleerd kan worden. Voor meer informatie kunt u dan ook gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen op onze website.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: