Ons assortiment

Navigatie

Dampremmende folie kopen

Dampremmende folie kunt u kopen bij Easycell. Onze dampremmende folie wordt voornamelijk gebruikt bij de isolatie van woningen met een schuine kap of plat dak. Deze woningen verliezen in de winter namelijk veel warmte en in de zomer juist veel koelte. Zonder ingewikkelde verbouwingen is dit probleem verholpen; er hoeft alleen ademende en dampremmende folie worden aangebracht.

photo of girls wearing dress while holding hands

Dampremmende folie kopen: Starvap folie

Door uw dak te isoleren met Starvap folie, wordt er voorkomen dat er warmte via uw dak verloren gaat. In elk huishouden wordt tot wel 15 liter vocht per dag geproduceerd. Dit vocht wil naar buiten; het zal dus opstijgen. Hierdoor koelt het af en wordt het vloeibaar, waardoor het condens geworden is. Dit trekt uiteindelijk in de houten constructie. Met ademende en dampremmende Starvap folie, die u bij Easycell kunt kopen, wordt houtrot en schimmel door condens voorkomen. Het zorgt er dus niet alleen voor dat het in de winter in huis warm blijft, maar het voorkomt ook dat uw dak gaat rotten en schimmelen. Daarnaast zal het in de zomer ook veel koeler aanvoelen in huis, omdat de warmte van de zon op het dak van het huis niet direct toegang heeft tot de woning.

Easycell folie en Starvap Tape

Om de isolatie van uw dak compleet te maken, is het van belang om achter de dampremmende folie, speciale Easycell folie aan te brengen. De Starvap dampremmende folie kunt u vastzetten met Starvap Tape; deze heeft een kleefkracht tot wel 20 jaar. U kunt de dampremmende folie, net als onze andere producten, kopen in onze webshop. Voor meer informatie over dakisolatie kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: