Ons assortiment

Navigatie

Contactgeluid verminderen

Contactgeluid kunt u, met behulp van Easycell, op verschillende manieren verminderen. Het begint natuurlijk met goede geluidsisolatie. Easycell biedt wollige vlokken voor geluidsisolatie die 30% beter isoleren dan andere methodes en goedkoper zijn dan andere materialen bij dezelfde isolerende waarde. Binnen 1 dag is dit al te realiseren.

rope jumping ropes human training

Contactgeluid verminderen met de wollige vlokken van Easycell

Er zijn verschillende soorten geluidsoverlast. Heeft u bijvoorbeeld eens te horen gekregen van uw onderburen dat zij vaak uw voetstappen horen, uw stoelen horen schuiven of de speelgoedauto van uw kind horen rijden? Dan gaat het om contactgeluid. Contactgeluid is eenvoudig te verminderen met Easycell. De massa van onze wollige vlokken en de geluidsdempertjes die lage trillingen weghalen, zorgen ervoor dat u en uw buren er weer comfortabel en zonder irritaties bij zitten. Er kan gekozen worden voor plafond isolatie waarbij de ruimte tussen uw vloer en het plafond van uw onderburen geïsoleerd wordt. Ook kan gekozen worden voor vloer isolatie, waarbij de wollige Easycell vlokken onder lage druk onder de vloer geblazen worden, waardoor een gecontroleerde afgifte plaatsvindt.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag zo snel mogelijk contactgeluid vanuit uw woning verminderen, dan kunt u direct een offerte aanvragen op onze website. Binnen één werkdag krijgt u dan reactie. Binnen één werkdag is de isolatie ook bij u aangelegd! Wilt u graag meer weten over het verminderen van contactgeluid, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: