Ons assortiment

Navigatie

Cellulose isolatieplaten

Cellulose isolatieplaten van Easycell hebben een geluidswerende en warmtebehoudende werking. Ze zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ervaart u bijvoorbeeld geluidsoverlast? Dan kunt u ervoor kiezen om onze cellulose isolatieplaten onder uw vloer of in uw plafond te verwerken. Hier zijn geen grote verbouwingen voor nodig; binnen één dag is het geregeld!

woman walking behind toddler

Cellulose isolatieplaten: warmte-isolerend en geluidswerend

Easycell biedt u diverse oplossingen voor warmte-isolatie en geluidsisolatie. Met onze cellulose platen is uw woning zowel geluidswerend als warmte-isolerend. Deze platen zijn makkelijk te verwerken en zijn duurzaam en betaalbaar. Ze worden gemaakt van speciale cellulose- en hennepvezels. Door uw woning te isoleren met deze cellulose isolatieplaten, bespaart u energie en zult u een stuk comfortabeler wonen.

Online bestellen

U kunt de cellulose isolatieplaten laten plaatsen door de experts van Easycell. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat voor u de beste oplossing is; iedere woning en iedere situatie is immers anders. Daarnaast is het ook mogelijk om onze cellulose isolatieplaten aan te schaffen in onze webshop en ze zelf te plaatsen. In onze webshop verkopen we 13 cellulose isolatieplaten per pak, van 45 millimeter dik. Deze zijn ook verkrijgbaar in 60 millimeter en 100 millimeter. Bestel direct online of vraag een offerte aan om de platen bij u in huis te laten plaatsen. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: