Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Burenruzie geluidsoverlast

Heeft u een burenruzie die gaat over geluidsoverlast? Dat is erg vervelend. Gelukkig is er gemakkelijk iets te doen aan geluidsoverlast, waardoor u gewoon weer met uw buren door één deur kan. Easycell biedt diverse materialen en oplossingen voor geluidsisolatie, om zo geluidsoverlast tegen te gaan.

Een burenruzie over geluidsoverlast oplossen met geluidsisolatie

Veel oudere huizen en appartementen hebben dunne muren en wandjes. Hier kunt u vaak dingen doorheen horen. Heeft u bijvoorbeeld een ander ritme dan uw buren, dan kunnen zelfs voetstappen op een slecht geïsoleerde vloer al storend zijn. Als hier niets aan gedaan wordt, kan er zelfs een burenruzie over de geluidsoverlast ontstaan. Dit kan makkelijk voorkomen worden door goede geluidsisolatie. Hebben uw onderburen last van uw voetstappen, of heeft u last van de voetstappen van uw bovenburen? Dan is plafond isolatie wellicht een oplossing. Hierbij wordt de ruimte tussen de vloer van de bovenburen en het plafond van de onderburen geïsoleerd. Ook kan er gekozen worden voor vloer isolatie, waarbij wollige Easycell vlokken gelijkmatig onder de vloer gespoten worden. Muur isolatie is de oplossing als u geluidsoverlast ervaart van uw naaste buren.

Neem contact op

Heeft u een burenruzie over geluidsoverlast, en wilt u graag uw muren, plafond of vloer isoleren om deze ruzie te sussen? Dan kunt u contact opnemen met Easycell. Wij komen graag bij u kijken naar de huidige situatie en adviseren u graag over de juiste vorm van geluidsisolatie voor uw woning. U kunt online een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar 020-4639057.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interresant:

575db016526f545a388b4568

Book an appointment with Easycell using SetMore