Ons assortiment

Navigatie

Beste geluidsisolatie materiaal

Bent u op zoek naar het beste geluidsisolatie materiaal om uw woning mee te isoleren? Dan bent u op zoek naar Easycell. Easycell is een wollige vlok die vele voordelen heeft tegenover andere isoleermaterialen, en daarom het beste geluidsisolatie materiaal is. Zo is het goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolerende waarde, is het brandwerend en milieuvriendelijk en isoleert het 30% beter dan andere methodes. Daarnaast is het binnen één dag klaar, en zijn er dus geen ingrijpende verbouwingen nodig om uw woning te isoleren.

photo of girls wearing dress while holding hands

De wollige vlok van Easycell: het beste geluidsisolatie materiaal

Er zijn verschillende manieren van geluidsisolatie. Allereerst is het de vraag van welk soort geluid u of uw buren last hebben. Gaat het hier om contactgeluid of om luchtgeluid? Contactgeluid zijn de lagere tonen, bijvoorbeeld van voetstappen of het schuiven van stoelen. Luchtgeluid zijn de hogere tonen, bijvoorbeeld stemgeluid of het geluid van de televisie. Hier is beiden tegen te isoleren, net als isolatie tegen flankerend geluid vanuit de naaste buren, door dunne wandjes heen. De wollige Easycell vlokken zijn niet voor niets het beste geluidsisolatie materiaal en kunnen zowel in de holle ruimtes van het plafond als onder de vloer worden ingeblazen. Dit gebeurt met een inblaasmachine onder lage druk, zodat de vlokken gelijkmatig verspreid worden.

Online bestellen of contact opnemen

U kunt ons beste geluidsisolatie materiaal gemakkelijk online bestellen, als u uw woning graag zelf wilt isoleren. Hiervoor kunt u ook een inblaasmachine huren. Wilt u het toch liever door onze experts laten doen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057, of online een offerte aanvragen.

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar
Bel ons vrijblijvend

Neem gerust contact op!

    Bouwbedrijven bestellen Easycell isolatie vlokken bij: