Offerte binnen
1 werkdag

Vraag aan

Akoestische isolatie

Middels akoestische isolatie voor uw muren, plafond en vloer creëert u rust en niet te vergeten uw privacy. Voor verschillende woningen en situaties bieden wij een oplossingen. Want bij Easycell weten we als geen ander dat geen enkele situatie hetzelfde is. wilt u graag weten welke isolatie de beste akoestische oplossing is voor uw muren, plafond of vloer? Neem vandaag nog contact met op voor een eerlijk en professioneel advies

Kies voor akoestische isolatie van de beste kwaliteit voor uw muren, plafond en vloer

Voor ieder type isolatie bieden wij verschillende oplossingen. Wilt u contactgeluid zoals voetstappen, kinderspeelgoed of een dreunende bas verminderen? Deze geluiden worden verholpen door de akoestische isolatie voor de vloer van Easycell. De combinatie van het isolatiemateriaal en de geluiddempertjes halen de lage trillingen weg. U en uw buren zitten er weer comfortabel bij. Maar ook voor de volgende situaties bieden wij een oplossing:

  • Tussen de vloer en het plafond van de onderburen zitten een holle ruimte. Deze klankkast kan verholpen worden door akoestische isolatie voor het plafond. Contactgeluid wordt verminderd door de speciale geluiddempertjes;
  • Muren worden vandaag de dag steeds dunnen gebouwd. Geluidsoverlast voor u en uw boren komt steeds vaker voor. Door akoestische isolatie voor uw muren aan ons over te laten geniet u weer van uw rust en privacy;
  • Kinderen die rennen of een hakschoen; geluidsoverlast door de vloer komt vaker voor dan u denkt. Wij plaatsen een geluidsisolerende ondervloer als akoestische isolatie voor uw eigen vloer.

Wij komen graag met u in contact om uw woonsituatie te bekijken. Is er voornamelijk sprake van contactgeluid, luchtgeluid of geluid van opzij? In wat voor geval dan ook, wij bieden uniek maatwerk en een oplossing die naadloos aansluit bij uw situatie.

Een kruipruimte in het huis? Voorkom vocht en geniet van een optimale gezondheid

In woningen in Nederland zijn kruipruimtes meer dan normaal. Echter ontstaat er veel vocht in deze ruimtes. Met witte EasyPearl wordt het condenspunt in de ruimte verlengd. Niet d onderkant van de vloer maar de onderkant van de Nederland wordt het condenspunt. Het materiaal absorbeert vocht en omdat er 20 cm ruimt tussen het materiaal en de onderkant van de balk van de vloer zit is ventilatie gegarandeerd.

Welk gedeelte van het huis gaat u isoleren?

De kruipruimte, vloer, muren of plafond? Wat gaat u isoleren? Bereken de hoeveelheid Easycell die u nodig heeft op voorhand, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom in contact door het invullen van het online contactformulier. Belt u liever? Dan bereikt u ons op het nummer 020-4639057.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db017526f544c388b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore