Offerte binnen
1 werkdag

Vraag aan

Vloerisolatie

Vloerisolatie van de beste kwaliteit voor een houten vloer of betonvloer kunt u beter overlaten aan de specialist. Easycell is uitstekend in staand om luchtgeluid snel, goedkoop en eenvoudig te elimineren. De vloerisolatie is volledig af te stellen op uw woonsituatie. Zit er al isolatie in de ruimte? Zo ja, hoe dik is deze isolatie en van wat voor materiaal is het gemaakt. Gezamenlijk bekijken we welke ondervloer of zwevende dekvloer de beste vloerisolatie is uw situatie.

Vloerisolatie op basis van contactgeluid of luchtgeluid

Wist u dat er verschillende soorten geluiden zijn? voor elk type geluid bieden wij geschikte isolatie voor uw vloer. U kunt onderscheid maken tussen:

  • Contactgeluid

Voetstappen, een dreunende bas of kinderspeelgoed. Dit contactgeluid kan goed verholpen worden met Easycell. Door de massa isolatie en geluidsdempertjes worden lage trillingen weggehaald. U zit er gegarandeerd weer comfortabel bij!

  • Luchtgeluid

Harde stemgeluiden, TV en muziek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waardoor luchtgeluid als storend kan worden gezien. Deze hoge tonen zijn weg te nemen door Easycell in uw vloer te laten blazen. Geniet van een comfortabel en behaaglijk huis door uw vloer te isoleren.
vloerisolatie.

Wat voor type geluid is in uw situatie van toepassing? Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we uw vloerisolatie het beste kunnen verwezenlijken. Wellicht geniet u binnenkort weer van rust en privacy nadat u ons heeft ingeschakeld.

Ook voor muren en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres

Uw vloerisolatie voor een betonvloer of houten vloer is in orde. Maar u wilt eens uw muren en plafonds onder handen nemen. Zit er een holle ruimte tussen het plafond van u en uw onderburen? Of zijn de muren in uw oude, statige pand, dun en hoort u de TV van uw buren door de muur? Voor vele situaties bieden wij de oplossing. Vraag alvast een gratis Easycell proefmonster aan om de kwaliteit van ons product met eigen ogen te ervaren.

Heeft u er al eens aan gedacht om de kruipruimte te isoleren?

Wellicht is het verstandig om de kruipruimte onder uw houten vloer of betonvloer te isoleren met vloerisolatie. Vele huizen in Nederland kennen deze kruipruimte. Maar een bijkomend nadeel is dat er veel vocht ontstaat in deze ruimte. Door dit te verhelpen maakt u gebruik van EasyPearl. Deze witte parels zorgen ervoor dat het condenspunt in de kruipruimte verlengd wordt. De onderkant van de vloer is niet langer meer dit punt, maar de onderkant van de EasyPearl. Het vocht verdwijnt onder de parels. Zelfs als het grondwaterniveau stijgt ervaart u geen problemen meer met woonvocht.

Neem vandaag nog contact op om uw vloer te isoleren

Bent u benieuwd voor welke vloerisolatie u moet gaan van een betonvloer of houten vloer? Of wilt u meer informatie opvragen hoe u op de beste manier deze isolatie aan moet leggen? Wij beantwoorden graag de vragen die u heeft. Vul hiervoor het online contactformulier in of bereik ons op het nummer 020-4639057. Benieuwd wat uw project gaat kosten? Vraag een offerte bij ons aan en ontvang deze de volgende werkdag al!

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db018526f54f5378b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore