Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Spouwmuurisolatie

Climaglass wat verkrijgbaar is in de webshop van Easycell is een materiaal voor spouwmuurisolatie. Het product is gemaakt voor zowel thermische- als akoestische isolatie en geschikt voor spouwmuren, plafonds, zolders, vloeren etc. Een ander product dat geschikt is voor spouwmuurisolatie zijn de EasyPearls. Dit product is vochtwerend en bestand tegen schimmels en zuren. Bent u benieuwd welk materiaal het beste is om uw spouwmuur te isoleren? Wij vertellen het u.

Twee soorten materialen voor spouwmuurisolatie

Wij lichten de twee materialen om uw spouwmuur te isoleren graag uit. Daarbij vermelden we de spouwmuurisolatie kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In ons assortiment vindt u:

Elke parel bestaat uit ±3000 gesloten, met gas gevulde cellen die zorgen voor de isolatie van uw spouwmuur. Voor het aanbrengen van de parels huurt u een inblaasmachine met spuitmond en slangen. Door middel van de gaten die u zelf geboord heeft, spuit u de parels in de loze ruimte. De prijs per m² bij een dikte van 10 cm is €12,10 inclusief BTW.

Dit product is zowel geschikt voor thermische- als akoestische spouwmuurisolatie. Het product wordt droog ingeblazen door middel van de inblaasmachine. Climaglass heeft een lage dichtheid en de hoogste brandreactieklasse. De elastische vezels absorberen het geluid. Een zak van 12 kilo kost €32,22.

Voor meer informatie over de producten om uw spouwmuur te isoleren, verwijzen wij u graag naar onze webshop. Bent u er niet helemaal aan uit welk product het meest geschikt is voor de isolatie van de spouwmuur in uw woning? Onze medewerkers voorzien u van persoonlijk advies en komen bij u thuis om de situatie in kaart te brengen.

Kosten besparen bij een spouwmuurisolatie

Dankzij de methode van Easycell bespaart u aanzienlijk op verbouwingskosten. Een verbouwing is namelijk niet nodig. Daarbij bespaart u ook op tijd omdat het een kwestie is van de juiste materialen aanschaffen en een gaatje boren. Ook de aanschafkosten zijn minimaal 50% lager dan bij andere materialen. Oftewel een win-win situatie. Wilt u de precieze kosten uitrekenen voor spouwmuurisolatie? Dan verwijzen wij u naar ons online rekenhulpmiddel waar u direct een overzicht krijgt van de verwachte kosten. Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 020-4639057. Ook voor vragen kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen of stel uw vraag via ons online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db019526f5417388b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore