Offerte binnen
1 werkdag

Vraag aan

Polyfilla Pro F220

Met Polyfilla Pro F220 kunt u scheuren en gaten in beton, hout, steen en andere minerale ondergronden opvullen. In de webshop van Easycell kunt u dit gebruiksklare en lichtgewicht vulmiddel gemakkelijk online bestellen, zodat u er direct mee aan de slag kan. Door gaten en scheuren op te vullen, zal uw huis weer beter geïsoleerd zijn.

Polyfilla Pro F220: lichtgewicht, extra sterk en gebruiksklaar vulmiddel

Polyfilla Pro F220 is een uitermate goed vulmiddel. Het is semi-lichtgewicht en gemaakt op basis van polymeerdispersie. Hiermee kunt u in één keer alle gaten en scheuren vullen, zowel binnen als buiten. Uw muur is vrijwel direct weer schroef- en spijkerbaar en zeer glad af te werken. Voor het aanbrengen van Polyfilla Pro F220 is het belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is, en bovendien vrij van stof en loszittend materiaal is. Daarnaast is het belangrijk dat spijkers en schroeven in de ondergrond behandeld worden met een roestwerende primer. 2 uur na het aanbrengen van de Polyfilla Pro F220 is de muur weer schuurbaar.

Aanschaffen in de webshop

U kunt de Polyfilla Pro F220 gemakkelijk aanschaffen in de webshop van Easycell. Hier vindt u nog veel meer materiaal voor geluidsisolatie en warmte-isolatie. Bestel direct in de webshop of bel voor meer informatie naar 020-4639057.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db018526f54f5378b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore