Offerte binnen
1 werkdag

Vraag aan

Dakisolatie binnen

Uitstekende dakisolatie kan ook vanuit binnen aangebracht worden. Dit kan door middel van de slimme en dampremmende folie van Easycell: Starvap folie. Dit is vooral ideaal bij woningen met een schuine kap of plat dak. In de winter verliezen deze woningen namelijk veel warmte, en in de zomer veel koelte. Zonder ingewikkelde verbouwingen, kan de dakisolatie gemakkelijk binnen geplaatst worden.

Dakisolatie vanuit binnen met Starvap folie en Easycell wollige vlokken

Dakisolatie heeft vaak ook te maken met het oplossen van een vochtprobleem. Dagelijks produceert een huishouden tot wel 15 liter vocht. Dit vocht stijgt op omdat het naar buiten wil. Daarna zal het afkoelen en ontstaat er dus condens. Deze condens trekt in de houten constructie van het dak, waardoor houtrot en schimmel zullen ontstaan. Starvap folie beschermt uw houten constructie optimaal en zal niet alleen isoleren, maar ook houtrot en schimmel voorkomen. Het past zich aan de luchtvochtigheid van het moment aan en heeft een drogende werking. Het is daarnaast zeer aan te raden om achter de Starvap folie, onze hoogwaardige Easycell vlokken in te blazen. Dit kan door middel van een inblaasmachine. U kunt dit zelf doen, of laten doen door onze experts.

Koeler in de zomer en warmer in de winter

Door deze ideale combinatie van dakisolatie zal het binnen in de zomer een stuk koeler zijn, en in de winter een stuk warmer. Zo bespaart u op de energiekosten en zult u een stuk comfortabeler wonen. U kunt voor meer informatie over dakisolatie contact met ons opnemen door te bellen naar 020-4639057. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen, of alle benodigdheden bestellen in onze webshop om zelf uw dak te isoleren.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db018526f54f5378b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore