Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Buitenmuur isoleren

Koudebruggen voorkomt u door een buitenmuur te isoleren. Maar daarnaast profiteert u ook van warmte-isolatie en geluidsisolatie. Bij Easycell werken we met het beste isolatiemateriaal om in de winter de warmte binnen de houden en in de zomer buiten. Wilt u meer informatie over hoe wij uw de isolatie van uw buitenmuur tot stand brengen? Neem online of telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een buitenmuur of binnenmuur isoleren; waar gaat u voor?

Wist u dat u naast de isolatie van de buitenmuur ook de binnenmuur kunt isoleren? En zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Ieder huis is namelijk anders, zowel als constructie als de indeling van de ruimte. Voor welke ruimte en welke woningstijl dan ook; wij hebben dé oplossing. Heeft u de keuze gemaakt om een binnenmuur of buitenmuur te isoleren? Dan kunt u alvast online berekenen hoeveel Easycell u nodig heeft voor het beoogde project. Wilt u een overzicht ontvangen van het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en binnen één werkdag heeft u deze al in huis.

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Wilt u meer informatie opvragen over ons product? Of wilt u naast uw buitenmuur of binnenmuur het dak of de kruipruimte isoleren? Dat kan! De vragen die u heeft stelt u via het online contactformulier of telefonisch via het nummer 020-4639057. Wilt u met eigen ogen de kwaliteit van het product ervaren voordat u een bestelling plaatst? Vraag dan een gratis proefmonster aan, geleverd met een informatieve folder over het product.

Easycell Dealer in uw Buurt?

Neem gerust contact op!

ReCaptcha is verplicht!

Waarom Easycell?

  • Energie besparen
  • Comfortabel wonen
  • Offerte binnen 1 dag klaar

Heeft u nog vragen?

U kan ons altijd bellen!
Naar onze webshop!

Ook interessant:

575db01a526f5422388b4567

Book an appointment with Easycell using SetMore